Bona Petja Cavalls

aprenem a comunicar-nos amb els èquids...

inici serveis qui som doma natural links

 

 

serveis

 

 

Pupil.latge

el servei de pupil.latge inclou menjar (civada en flor, cereals xafats i herba de prat segons temporada) i hallotgament de diferents tipus: en semi-llibertat els cavalls viuen en grups sel.leccionats per caràcter dintre de prats vallats amb doble filat de cinta elèctrica, i accès a coberts.   En pàdock amb valles de fusta i accès a boxes. Els cavalls poden estar sols o en parella. També es pot escollir tenir el cavall sol en un box amb pàdock durant la nit, i en sem-llibertat durant el dia.

Oferim segons les necessitats de cada cavall serveis extres: entrenament, alimentació especial, supervisió de peülles, etc...

            Preus: semi-llibertat.... 130€ 

                        pàdock..............180€

                        pàdock i semi-llibertat..200€

            Consulteu preus de serveis extres.

 

Classes

Oferim classes per totes les edats, orientades a persones que vulguin apendre a disfrutar amb el cavall a la natura sense preses ni estrès ni patiment pel cavall. Les bases de l'equitació s'aprenen a la pista d'entrenament, despres ens traslladem a la muntanya per seguir aprenent disfrutant d'excusions  i de l'entorn. Les classes son individuals o en grups reduïts adaptan-se al ritme i gust del client. Les classes per nens es basen en l'aprenentatge a partir de jocs fomentat el respecte cap als animals i la natura. Les classes tenen una durada d'una hora i mitja en la cual l'alumne apren a agafar el cavall al prat, respallar-lo i ensellar-lo, montar i tornar el cavall al seu prat. Tenim en compte les preferencies de l'alumne a l'hora d'escollir un cavall.

            Preus: classe nens en grup... 12€

                        nens individual..........15€

                        adults en grup...18€

                        adults individual...20€

 

Apadrinatge

La opció d'apadrinar va orientada a persones que vulgin tenir un cavall unes hores a la setmana com si fos seu, segons les possibilitats de cada janet i cavall es poden fer excursions, montar a la pista, passejar etc... Consulteu preus.

Excursions

Oferim sortides a cavall i a peu desde Bona Petja Cavalls,  situat en un entor tranquil en plena natura, per pistes i corriols ideals per apendre i perfeccionar la monta a cavall. Les excursions a cavall es fan en grups de màxim cinc persones podent formar grups mixtes amb persones montant i altres a peu. L'entorn permet descobrir la diferent vegetació dels boscos amb explicacions naturalístiques dels guies. Son pasejades que ens permeten compenetrar-nos amb els cavalls per tal de saber tot el necesari per fer una ruta a cavall. Tots els que muntin a cavall duran casc proporcionat per bona petja.

            Preus: adults 1hora..20€

                        adults 2hores..35€

                        adults 3hores..45€

                        nens 30min...10€

                        nens 1hora..15€

                        nens 2hores..25€

Teràpies

Els nostres animals i la nostra experiència ens permeten oferir diferents tipus de teràpies a mida de les necessitats de cada client. Consulteu opcions i preus.

 

 

  All Rights Reserved.