Bona Petja Cavalls

aprenem a comunicar-nos amb els èquids...

inici serveis qui som doma natural links

 

 

cavalls

 

Shen: Es un cavall que va arribar a BPC quan tenia 6 mesos, el vàrem comprar perquè anava destinat a carn. Tot i que es una barreja una mica estranya, s'ha convertit en un cavall extraordinàriament bo te un caràcter tranquil mai s'espanta i es un expert en el volteig i en excursions.

 

 

Mani: Es una euga Anglo-àrab que abans feia competicions de salt, amb nosaltres s'ha tranquil·litzat molt, per la seva mida es l'euga perfecte per janets amb experiència tan a la pista com fent excursions.

 

 

Canela: es una poni de mida alta molt velleta però encara molt activa i li encanta fer excursions i classes amb nens.

 

 

 

 

Hera: es una poni Asturcona, va arribar molt desconfiada però ha entès que no hi ha res de que témer. Al a pista es força mandrosa però les excursions li agraden molt. Tot hi que te les cames curtes el que més li agrada es anar davant dels altres cavalls.

 

 

Liana: es l'euga perfecte per janets principiants, es molt tranquil.la però pot ser molt ràpida, es deixa portar per qualsevol camí i te uns moviments molt còmodes. Encara que per nens es una mica alta, la poden muntar nens amb una mica d'experiència.

 

 

 

 

 

Linda: es una euga perfecte per cualsevol activitat participa amb ganes a classes, excursions, jocs i el que sigui. Pot ser muntada per janets de qualsevol nivell i pel seu caracter es fa estimar molt.

 

 

 

 

 

 

Sharga: la poni especialista en classes i excursions pels mes petits, es molt intel.ligent i bona, al ramal la pot portar tothom per passejar nens.

 

 

 

 

 

 

Tura: la vàrem comprar quan era una pollina al mercat de carn d'Espinavell, es una barreja d'àrab i bretó, tot hi que encara es jove es molt tranquil.la i tendre, li agraden les classes a la pista i les excursions, es una euga molt segura que pot ser muntada per principiants.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chamaco: es un poni Welsh adoptat l'octubre de 2010, està acostumat a fer classes amb nens, es molt sociable i s'ha adaptat a la vida de semi-llibertat molt depresa. Tot hi que ja es una mica gran li sobra energia.

 

Ginebró: es fill de l'Hera i en Shen, te tres anys però com que creix poc a poc encara no l'hem ensenyat. Li agrada el contacte amb les persones i te moltes ganes d'aprendre coses noves.

 

Orkidi: es la filla de la Mani, va néixer aquí l'any 2008 es molt simpàtica i cada dia està mes maca. Te uns moviments preciosos i ja li estem ensenyant el maneig bàsic.

 

 

Kikk: es un poltre que vàrem comprar amb 6 mesos d'edat, es molt bonic, àgil i tranquil, segurament serà un bon cavall de rutes.

 
 

 

  All Rights Reserved.